top of page

Aanbod & tarieven

KernTalentenanalyse

Intakegesprek

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:

Kindertijd

Analysegesprek 2:

KernTalentenprofiel

Levensloop

Adviesvraag

Uitgebreid verslag

Nagesprek

€ 907 *

Geschikt bij (o.a.)

 • Vragen over werk en loopbaan

 • Burn-out, bore-out

 • Hoogbegaafdheid

 • Behoefte aan extra zelfinzicht

Inhoud

Eerst brengen we je KernTalenten in beeld. Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed. Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over alle 23 KernTalenten, hoe sterk ze bij jou aanwezig zijn en wat dat inhoudt.

 

Daarna bespreken we je levensloop om na te gaan in hoeverre jij je KernTalenten hebt ontwikkeld. Kom je met een adviesvraag? Dan krijg je hierover aanbevelingen aan de hand van je KernTalentenprofiel en de invloed van je levensgebeurtenissen.

 

Je ontvangt een helder verslag van het tweede analysegesprek aangevuld met extra informatie en concrete aanbevelingen. De analyse biedt nieuwe inzichten en antwoorden, maar roept soms ook nieuwe vragen op. Die bespreken we tijdens het nagesprek.

Let op!

Doe je de KernTalentenanalyse voor je studiekeuze, dan is de Studiekeuzeoefening bij de prijs inbegrepen.

KernTalentenontdekking

(= beknopte KernTalentenanalyse)

Intakegesprek

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:

Kindertijd

Analysegesprek 2:

KernTalentenprofiel

Verslag

€ 477 *

Geschikt bij

 • Studiekeuze

 • Teams

 • Behoefte aan extra zelfinzicht

Inhoud

Een KernTalentenontdekking is een beknopte KernTalentenanalyse, die je KernTalenten in beeld brengt. Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed.

 

Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over alle 23 KernTalenten, hoe sterk ze bij jou aanwezig zijn en wat dat inhoudt. Na afloop ontvang je een heldere beschrijving van de analyseuitslag.

Let op!

 • Doe je de KernTalentenontdekking voor je studiekeuze, dan kun je hem uitbreiden met de Studiekeuzeoefening (zie hieronder).

 • Heb je de KernTalentenontdekking gedaan en wil je tóch een volledige KernTalentenanalyse? Breid je KernTalentenontdekking dan uit met de Upgrade naar KernTalentenanalyse (zie hieronder).

Studiekeuzeoefening

(= aanvulling op KernTalentenontdekking)

Studiekeuzeoefening

Nagesprek

€ 97 *

Geschikt bij

Studiekeuze

Inhoud

De Studiekeuzeoefening is speciaal ontwikkeld om met je KernTalentenprofiel aan de slag te gaan bij het vinden van een opleiding die bij je past. Je maakt de oefening thuis. Tijdens het nagesprek bespreken we de resultaten.

Let op!

De Studiekeuzeoefening is een aanvulling op de KernTalentenontdekking (= beknopte KernTalentenanalyse). Kies je voor een volledige KernTalentenanalyse, dan is de Studiekeuzeoefening al bij de prijs van de analyse inbegrepen.

Upgrade naar KernTalentenanalyse

(= aanvulling op KernTalentenontdekking)

Extra analysegesprek:

Levensloop

Adviesvraag

Uitgebreid verslag

Nagesprek

€ 450 *

Geschikt bij

Heb je de KernTalentenontdekking (= beknopte KernTalentenanalyse) gedaan en wil je tóch een volledige KernTalentenanalyse? Dat kan met deze Upgrade.

Inhoud

In een extra analysegesprek bespreken we je levensloop om na te gaan in hoeverre jij je KernTalenten hebt ontwikkeld. Heb je een adviesvraag? Dan krijg je hierover aanbevelingen aan de hand van je KernTalentenprofiel en de invloed van je levensgebeurtenissen.

 

Je ontvangt een helder verslag aangevuld met extra informatie en concrete aanbevelingen. De analyse biedt nieuwe inzichten en antwoorden, maar roept soms ook nieuwe vragen op. Die bespreken we tijdens het nagesprek.

Let op!

 • De Upgrade naar KernTalentenanalyse is een aanvulling op de KernTalentenontdekking (= beknopte KernTalentenanalyse).

 • Doe je dit voor je studiekeuze, dan is de Studiekeuzeoefening bij de prijs inbegrepen.

Workshop KernTalenten

Online

Deelname is gratis

Duur: 1,5 uur

Zie het aanmeldingsformulier voor de data en tijden.

Inhoud

Tijdens de workshop maak je kennis met de KernTalentenmethode, haar originele werkwijze en uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Ook ga je middels een oefening zelf aan de slag, waarbij je een kijkje krijgt in de geheime keuken van een KernTalentenanalist!
 

Beoordelingen van eerdere deelnemers
‘Leuke afwisselende workshop, waarmee je een goede indruk krijgt van de methode’
‘Heel interessant en erg goed uitgelegd/gepresenteerd’
‘Het zet je weer even dicht bij jezelf: waarom doe ik nu dit werk?’
‘Enthousiaste leidster en goed inzicht gekregen in wat KernTalenten zijn’

Let op!

 • Wil je deze workshop voor een besloten groep boeken? Bijvoorbeeld een team of uitsluitend medewerkers van jouw organisatie? Dat kan via info@IntoTalent.nl.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

bottom of page