top of page

IntoTalent biedt KernTalentenanalyses door een Erkende KernTalentenanalist.

De drijvende kracht achter IntoTalent is Willemijn Simpson. Willemijn is Erkend KernTalentenanalist en is opgeleid door Danielle Krekels zelf, de grondlegger van de KernTalentenmethode.

Na haar studie Taalwetenschap heeft Willemijn zich door haar brede interesse laten leiden en heeft ze onder andere interculturele trainingen opgezet bij de Universiteit Leiden en als gecertificeerd projectleider gewerkt aan bouwprojecten bij een gemeente.

Toen Willemijn zelf een KernTalentenanalyse onderging, was ze zó onder de indruk van de methode en de verklarende kracht van het analyseresultaat, dat ze zich heeft laten opleiden tot KernTalentenanalist.

Zelf zegt Willemijn over haar werk als KernTalentenanalist:

"Om KernTalentenanalyses uit te voeren moet je goed kunnen luisteren en je willen verdiepen in de persoon die tegenover je zit. Het is elke keer weer prachtig om te zien hoe een gezicht gaat stralen als iemand vertelt over zijn favoriete bezigheden als kind.

 

Ik heb er plezier in om mensen uitleg te geven over hun KernTalentenprofiel en verbanden te leggen tussen hun KernTalenten en hun levensverhaal. Vaak vallen er puzzelstukjes op hun plaats en zie ik het zelfbegrip ter plekke groeien.

Een KernTalentenanalyse heeft impact. Mensen komen met een concrete vraag bij mij of bijvoorbeeld met een gevoel van 'niet meer op hun plek te zitten op het werk'. Geweldig om met het analyseresultaat handvatten te kunnen bieden waarmee iemand vooruit kan."

"Ik voelde me volledig op mijn gemak bij Willemijn. Ze legde alles duidelijk en rustig uit, was oprecht geïnteresseerd en het was fijn om samen met haar op onderzoek te gaan."

Patricia (29)

bottom of page