top of page

Én voor iedereen die meer zelfinzicht wil om zichzelf met meer begrip en een mildere blik te bekijken.

Werknemers, werkzoekenden, zzp'ers

 

Een KernTalentenanalyse kan je helpen bij je zoektocht naar werk dat bij je past. Met het analyseresultaat kun je beter beoordelen of een vacature iets voor jou is en of een loopbaanswitch inderdaad een goed idee is of dat een aanpassing van je huidige takenpakket ook voldoet.

 

Ook bij andere vragen kan een KernTalentenanalyse uitkomst bieden. Je kunt promotie krijgen, maar in hoeverre ben jij geschikt voor een leidinggevende functie? Je wilt voor jezelf te beginnen, maar heb jij het ondernemerschap in je? Voel je je verveeld en gedemotiveerd of juist overbelast en gestrest? Vermoed je dat je tegen een burn-out of bore-out aanzit? Hoe kun je het tij keren?

Lees meer over hoe een KernTalentenanalyse kan helpen bij vragen over werk en loopbaan.

Scholieren en studenten

 

Weet je niet welk profiel je moet kiezen, of welke studie? Is er heel veel wat je interessant lijkt, of heb je juist helemaal geen idee? Twijfel je over je gekozen studie, of over welke Master je moet kiezen? Of weet je niet welk beroep er bij jou zou passen?

Al op zeer jonge leeftijd word je voor levensbepalende keuzes gesteld. Een KernTalentenanalyse geeft je handvatten bij dergelijke keuzes. Het analyseresultaat is ook nog eens levenslang geldig en kan bij elke keuze opnieuw als leidraad gebruikt worden: een investering waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Lees meer over hoe een KernTalentenanalyse kan helpen bij je studiekeuze.

​HR-adviseurs, werkgevers

 

Een organisatie is succesvoller met gemotiveerde werknemers. En échte motivatie komt van binnen. Laat je je medewerkers werken met hun sterke KernTalenten, dan zijn zij intrinsiek gemotiveerd voor hun taken.

Een KernTalentenanalyse kan ingezet worden bij de selectie van werknemers (denk aan topfuncties of management trainees en andere young high potentials), bij de promotie van werknemers, bij reïntegratie na burn-out of bore-out of het voorkomen ervan, of bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen en het bepalen van de opleidingsbehoeften van werknemers.

 

Ook is het mogelijk om de KernTalenten van een heel team in beeld te laten brengen, bijvoorbeeld voor een betere samenwerking en werkverdeling binnen het team.

 

Coaches

Een coachingstraject krijgt een vliegende start door de KernTalenten van je cliënt in beeld te laten brengen. Je kent dan bijvoorbeeld iemands persoonlijkheid, groeipotentieel, drijfveren en energielekken, waardoor je je cliënt gerichter en efficiënter kunt coachen.

Hoogbegaafden

 

Ben je hoogbegaafd of vermoed je dat je hoogbegaafd bent? Door de hoge mate van detail en nuance van het analyseresultaat doet een KernTalentenanalyse recht aan de complexiteit, intensiteit en gedrevenheid die hoogbegaafden doorgaans ervaren.

Veel hoogbegaafden zijn in staat om op uiteenlopende gebieden uit te blinken, waardoor kiezen wel eens lastig is. Door hun hoge intelligentie lukt het hun bovendien vaak om zelfs hun kleine KernTalenten tot een bovengemiddeld niveau te ontwikkelen. Hierdoor beschikken veel hoogbegaafden over talenten die eigenlijk ware energievreters zijn, omdat er kleine KernTalenten aan ten grondslag liggen.

Een KernTalentenanalyse brengt je sterke en kleine KernTalenten helder in beeld, geeft zelfinzicht, biedt een leidraad bij het maken van belangrijke levenskeuzes en helpt je om aan anderen uit te leggen hoe je in elkaar zit.

bottom of page