top of page

Werk & Loopbaan

Past je huidige functie nog wel bij jou? Wil je ander werk, maar weet je niet wat? Droom je van een baan waar je energie en voldoening uit haalt? Waar haal jij eigenlijk energie en voldoening uit? ​ Een KernTalentenanalyse bij IntoTalent brengt je KernTalenten in beeld, zodat je weet wat er bij jou past, wat jou energie en levensvreugde geeft en waar je talent voor hebt. Daarna bespreken we je vragen op het gebied van werk- en loopbaan. ​ Dit kunnen vragen zijn over een carrièreswitch, promotie, leiderschap, ondernemerschap, verveling, demotivatie, overbelasting, burn-out, bore-out, job crafting, persoonlijke ontwikkeling enzovoort.

"

— Ingrid, 43 jaar

Ik heb mijn KernTalentenanalyse met mijn manager besproken. Mijn takenpakket kon aangepast worden en past nu beter bij mijn KernTalenten!

Johanneke Velzeboer 350.jpg

‘Ik ben verrast door het grote effect van de KernTalentenanalyse in mijn dagelijkse leven.’

"We waren als school geïnteresseerd in het werken met KernTalenten. Vanwege de kosten hebben we eerst een pilot gedaan om de mogelijkheden voor onze school te onderzoeken. Mijn KernTalentenanalyse was onderdeel van die pilot. Daarnaast had ik mijn persoonlijke vraag omtrent werk en talent: ben ik op de juiste plek?

De KernTalentenanalyse was een goede ervaring. Willemijn is een professionele, rustige en diepgaande analist. Prettig in de omgang, toegankelijk en vriendelijk. Je krijgt een goed verslag in handen wat je verder kan helpen in je ontwikkeling, keuzes en reflectie. Na de pilot hebben meer medewerkers van onze school hun KernTalenten door Willemijn in kaart laten brengen.

Ik ben verrast door het grote effect van de KernTalentenanalyse in mijn dagelijkse leven. Het heeft me bewustwording opgeleverd en inzicht in mijzelf, bijvoorbeeld waarom ik dingen zo ontzettend leuk vind of wat ik mis in mijn werk. Ik ben niet meer zo aan het zoeken wat bij me past en begrijp mijn valkuilen en de oorzaak ervan beter.

Ik kan nu weloverwogen keuzes maken gebaseerd op mijn KernTalenten. Zo ga ik binnenkort op een andere basisschool aan de slag als locatieleider. Een mooie, nieuwe uitdaging waar ik naar uitkijk! Ik voel een groot enthousiasme over het concept ‘KernTalenten’. Ga een KernTalentenanalyse doen, dit brengt je enorm veel!"

Johanneke Velzeboer, adjunct-directeur Prins Willem Alexanderschool in Barneveld

 

KernTalentenanalyse

Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed. Dat is de basis van de analyse.

 

Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over alle 23 KernTalenten, hoe sterk ze bij jou aanwezig zijn en wat dat inhoudt. Je komt bijvoorbeeld meer te weten over je karakter, ontwikkelpotentieel, behoeftes, energiegevers en energievreters.

 

Dan volgt een interview over je levensloop om na te gaan in hoeverre jij je KernTalenten hebt ontwikkeld. Tot slot bespreken we je vragen over werk en loopbaan aan de hand van je KernTalentenprofiel en de invloed van je levensgebeurtenissen.

Je ontvangt een helder verslag van het tweede analysegesprek aangevuld met extra informatie en concrete aanbevelingen.

 

De analyse biedt nieuwe inzichten en antwoorden, maar roept soms ook nieuwe vragen op. Die bespreken we tijdens het nagesprek.

Contact

info@IntoTalent.nl

KernTalentenanalyse

Intakegesprek

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:
Kindertijd

Analysegesprek 2:
KernTalentenprofiel
Levensloop
Adviesvraag

Uitgebreid verslag

Nagesprek
 

Beknopte KernTalentenanalyse

Op zoek naar meer zelfinzicht, maar niet de behoefte om een adviesvraag te bespreken? Doe dan een KernTalenten-ontdekking. Dit is een beknopte KernTalentenanalyse die je KernTalentenprofiel in kaart brengt. Bekijk het volledige aanbod.

bottom of page