Werk & Loopbaan

Past je huidige functie nog wel bij jou? Wil je ander werk, maar weet je niet wat? Droom je van een baan waar je energie en voldoening uit haalt? Waar haal jij eigenlijk energie en voldoening uit?

Een KernTalentenanalyse bij IntoTalent brengt je KernTalenten in beeld, zodat je weet wat er bij jou past, wat jou energie en levensvreugde geeft en waar je talent voor hebt. Daarna bespreken we je vragen op het gebied van werk- en loopbaan.

Dit kunnen vragen zijn over een carrièreswitch, promotie, leiderschap, ondernemerschap, verveling, demotivatie, overbelasting, burn-out, bore-out, job crafting, persoonlijke ontwikkeling enzovoort.

"

— Ingrid, 43 jaar

Ik heb mijn KernTalentenanalyse met mijn manager besproken. Mijn takenpakket kon aangepast worden en past nu beter bij mijn KernTalenten!

KernTalentenanalyse

Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed. Dat is de basis van de analyse.

 

Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over alle 23 KernTalenten, hoe sterk ze bij jou aanwezig zijn en wat dat inhoudt. Je komt bijvoorbeeld meer te weten over je karakter, ontwikkelpotentieel, behoeftes, energiegevers en energievreters.

 

Dan volgt een interview over je levensloop om na te gaan in hoeverre jij je KernTalenten hebt ontwikkeld. Tot slot bespreken we je vragen over werk en loopbaan aan de hand van je KernTalentenprofiel en de invloed van je levensgebeurtenissen.

Je ontvangt een helder verslag van het tweede analysegesprek aangevuld met extra informatie en concrete aanbevelingen.

 

De analyse biedt nieuwe inzichten en antwoorden, maar roept soms ook nieuwe vragen op. Die bespreken we tijdens het nagesprek.

Contact

info@IntoTalent.nl

KernTalentenanalyse

Intakegesprek

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:

Kindertijd

Analysegesprek 2:

KernTalentenprofiel

Levensloop

Adviesvraag

Uitgebreid verslag

Nagesprek

€ 825

Beknopte KernTalentenanalyse

Op zoek naar meer zelfinzicht, maar niet de behoefte om een adviesvraag te bespreken? Doe dan een KernTalenten-ontdekking. Dit is een beknopte KernTalentenanalyse die je KernTalentenprofiel in kaart brengt. Bekijk het volledige aanbod.

© 2019 IntoTalent