top of page
Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

 Ervaringen 

Laat je inspireren door deze gemeenteambtenaren die jou voorgingen...

Rosemarijn de Jong_kleur kleiner.png

Rosemarijn de Jong

Adviseur mobiliteit

Gemeente Rotterdam

'De analyse gaf me direct helderheid, focus en rust.'

'Tijdens mijn burn/bore-out begon het behoorlijk te knagen: dat wat ik nu doe, krijg ik hier nu de energie van die ik zo hard nodig heb? Nee, maar wat dan? En toen kwam Willemijn op mijn pad.

 

Ik heb wel enigszins getwijfeld omdat ik me niet kon voorstellen hoe je op basis van dingen die je vroeger deed, inzicht kunt krijgen in waar je goed in bent. Maar ik was ontzettend nieuwsgierig en het contact met Willemijn voelde direct goed. Zij is open, warm, oprecht, geduldig en heeft veel kennis.

De kerntalentenanalyse was een fijn, helder en kort traject. Het bevestigde dingen die ik misschien stiekem wel wist, maar waar ik eerder niet voor durfde te kiezen. En het gaf inzichten in kerntalenten waarvan ik dacht dat het nooit bij me zou passen.

 

Daarnaast geeft het me inzicht in hoe belangrijk bepaalde dingen zijn, hoe het komt dat ik me bij het inzetten van bepaalde kerntalenten vreselijk vermoeid voel en van andere kerntalenten juist zoveel energie krijg. De analyse gaf me direct helderheid, focus en rust.

Ik heb het al tegen meerdere mensen gezegd: als je niet weet wat je wilt, als je niet weet wat er bij je past, laat een kerntalentenanalyse doen. Dat is op basis van wat jij deed in je jeugd. En geloof het of niet, het klopt en het is zo waardevol, het levert je in korte tijd zoveel inzichten op om mee verder te gaan!'

Linda Gommans cropped.jpg

Linda Gommans

Stafmedewerker Projectbureau

Gemeente Leiden

'Je weet niet half hoe fijn het is om jezelf beter te leren kennen.'

'Na een bore-out en burn-out bood mijn werkgever me een kerntalentenanalyse aan. Ik twijfelde want ik was er meteen na de burn-out nog niet aan toe. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan.

 

Door de analyse besef ik dat ik jarenlang mijn sterke kerntalenten heb verwaarloosd door de lat te hoog te leggen bij juist mijn kleine kerntalenten. Zonder de kerntalentenanalyse was ik waarschijnlijk in datzelfde rondje blijven draaien. Nu ik mijn kerntalenten ken, zoek ik de activiteiten binnen mijn sterke kerntalenten veel meer op.
 
Zoals ik Willemijn als collega bij de gemeente heb leren kennen, zo is ze ook als kerntalentenanalist. Altijd betrokken, geïnteresseerd en secuur, maar ook (en vooral) nieuwsgierig naar de mens in zijn geheel; wie ben je en wat past bij jou. Met een open vizier en volledig zichzelf.

 

Doe een kerntalentenanalyse, zie het als een cadeautje voor jezelf! Je weet niet half hoe fijn het is om jezelf beter te leren kennen.'

Monique Luijnenburg foto 1 cropped.jpg

Monique Luijnenburg
Omgevingsmanager
Werkorganisatie Duivenvoorde

(Gemeenten Voorschoten en Wassenaar)

'De gesprekken met Willemijn en wat daar dan uitkomt is geweldig.'

 

'Ik was op zoek naar wat echt bij mij past. Als je met andere mensen spreekt over hun werk en dat zij dat met zoveel passie doen, dacht ik altijd:  ‘Ik zou niet weten wat dat dan voor mij zou zijn.’

 

Ik vond de kerntalentenanalyse in het begin best moeilijk. Ik moest echt graven in mijn geheugen naar wat ik als kind leuk vond om te doen. Maar de gesprekken met Willemijn en wat daar dan uitkomt is geweldig. Soms heel herkenbaar en soms helemaal niet wat je verwacht.

 

Er staat bij ons een reorganisatie op stapel waarbij een heleboel mogelijkheden voor een andere functie ontstaan. Door de kerntalentenanalyse weet ik nu in welke richting ik moet zoeken als ik voor een nieuwe functie ga. En ook wat ik beter niet kan gaan doen. Zonder de kerntalentenanalyse had ik niet geweten waar mijn passie ligt.

 

Willemijn heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jouw vragen zijn. Zij is toegankelijk en geduldig en ze legt goed uit hoe het in z'n werk gaat. Ook is zij bekend in gemeenteland en dat is heel fijn. Ik heb al verschillende collega’s geadviseerd een kerntalentanalyse bij Willemijn te doen.'

Zet direct jouw eerste stap naar een leven dat bij jou past en vraag een gratis kennismakingsgesprek met mij aan!

Zamirah Ossendrijver cropped.jpg

Zamirah Ossendrijver

Teammanager

Gemeente Leiden

'Ik ervaar nu meer bewustzijn en vertrouwen in mijn kracht als leidinggevende.'

'De kerntalentenanalyse heeft mij op een aantal zaken bevestiging gegeven en op een aantal zaken ook echt nieuw inzicht. Ik twijfelde bijvoorbeeld wel eens of iets nou een sterkte of juist een zwakte van mij was als leidinggevende. Nu weet ik wat mij, met mijn combinatie van kerntalenten, maakt tot de teammanager die ik ben en waar daarbij mijn kracht zit.

 

Ik ervaar nu meer bewustzijn en vertrouwen in mijn kracht als leidinggevende. Mocht ik een keer naar een andere functie willen uitkijken, heb ik zeker meer inzicht in waar zo’n functie aan moet voldoen, wil ik daar voldoende energie en plezier uit halen. Ik ben zo overtuigd van de methode dat ik alle 34 medewerkers uit mijn team een kerntalentenanalyse  heb laten doen.'

Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

Nynke

Informatiemanager

Servicepunt71

(shared service organisatie voor o.a. de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest)

'De kerntalentenanalyse heeft mij vooral duidelijkheid opgeleverd.'

 

'Na 7 jaar bij dezelfde organisatie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wist niet goed wat die stap kon zijn en in wat voor organisatie ik wilde werken. Ook wilde ik weten wat voor mij belangrijk is in een baan en of ik wel de juiste weg was ingeslagen.

 

Ik twijfelde of een kerntalentenanalyse mij de duidelijkheid kon geven die ik zocht. Ik had niet gedacht dat teruggaan naar wat ik in mijn jeugd leuk vond om te doen, zo'n uitgebreid inzicht zou geven in wat ik belangrijk vind en wat minder belangrijk. Maar de kerntalentenanalyse heeft mij vooral duidelijkheid opgeleverd.

 

Het bevestigde mijn vermoeden dat ik wel de juiste functie uitoefende maar niet meer binnen een organisatie en team dat mij paste. Ik zag in dat ik ergens anders een zelfde soort functie moest zoeken en ik kon daarbij heel gericht rekening houden met mijn kerntalenten.

 

De kerntalentenanalyse was een fijn traject, omdat het heel duidelijk is en een korte doorlooptijd heeft. Je hoeft jezelf niet te beoordelen, maar alleen maar te graven in je geheugen wat je als kind leuk vond om te doen. Willemijn is kundig, professioneel en prettig in de omgang. Ze luistert goed, vraagt door en heeft oog voor de persoon achter de vragenlijst.

 

Als je goed inzicht wilt in wat je kerntalenten zijn en waar je wel en geen energie van krijgt en je hebt geen behoefte aan lange coachingsessies, dan zou ik zeker een kerntalentenanalyse doen. Je hebt er ook heel lang wat aan, want je jeugd verandert niet meer. Bij elke volgende stap die ik maak in mijn loopbaan kan dit mij weer helpen bij het maken van de juiste keuzes.'

Jeannot Waisvisz.jpg

Jeannot Waisvisz

Concernadviseur Informatievoorziening

Gemeente Leiden

'Ik heb nu scherper voor ogen in welke omstandigheden en met welke rol ik het beste uit mijzelf kan halen.'

 

'In een fase waarin ik wel wist wat voor werk ik níet meer wilde doen, ben ik op zoek gegaan naar beelden over mijzelf. Vanuit die beelden hoopte ik meer duidelijkheid te krijgen over voorkeuren, sterkten, aandachtspunten en dergelijke.

 

De theoretische onderbouwing van de kerntalentenmethode sprak mij erg aan en Willemijn kende ik al uit mijn werk. Zij was en is voor mij een betrouwbaar persoon met kennis en inlevingsvermogen. Daarom vertrouwde ik mijn vraag aan haar toe. Tijdens de kerntalentenanalyse vond ik haar deskundig, zorgvuldig en volledig gericht op mij als cliënt.

 

Door de kerntalentenanalyse heb ik sterker inzicht in mijzelf, in mijn voorkeuren, sterkten, verbeterpunten en vermijdpunten. Ook heb ik nu scherper voor ogen in welke omstandigheden en met welke rol ik het beste uit mijzelf kan halen.

 

Ik kan alleen maar positief zijn over de kerntalentenanalyse. Ik zou iedereen aanraden wat ik ook tegen mijn dochters heb gezegd: ‘Ga naar Willemijn, doe een kerntalentenanalyse en verdiep je in de resultaten, het is zeer de moeite waard!'

Ben je benieuwd hoe een kerntalentenanalyse jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek met mij aan!

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page