top of page
Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

 Kerntalentenanalyse 

Vermoed jij dat er ander werk is dat beter bij je past? Dat er meer in jou zit?

Dat je meer energie en voldoening uit het leven zou kunnen halen?

 

Dan is het tijd om jezelf beter te leren kennen, zodat je kunt gaan doen waarvoor jij in de wieg bent gelegd!

 

Zet direct jouw eerste stap naar een leven dat bij jou past en vraag een gratis kennismakingsgesprek met mij aan.

Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

Zelf had ik ooit ook het gevoel niet helemaal op mijn plek te zitten op mijn werk. Ik voelde steeds minder passie, werd er onzeker van en was vaak moe.

 

Ik had al eens een persoonlijkheidstest gedaan die met kleuren werkte, maar ik herkende me niet volledig in de beschrijving van mijn kleurenprofiel.

 

Toen las ik over kerntalentenanalyse. Inzicht krijgen in je talenten en energiegevers op basis van wat je als kind graag deed. Dat wilde ik ook!

 

Mijn kerntalentenanalyse was voor mij een keerpunt en gaf mij enorm veel zelfinzicht. Ik ging me zekerder voelen over wat ik in huis had. Ook ging ik milder naar mezelf kijken, omdat ik beter begreep hoe ik in elkaar zat.

 

Door mijn eigen kerntalentenanalyse ben ik een langgekoesterde droom gaan waarmaken: een bedrijf runnen waarmee ik anderen help ook te gaan doen waarvoor zij in de wieg zijn gelegd.

Wat hebben anderen aan hun kerntalentenanalyse gehad?

Monique Luijnenburg foto 1 cropped.jpg

“De gesprekken met Willemijn en wat daar dan uitkomt is geweldig. Soms heel herkenbaar en soms helemaal niet wat je verwacht. Er staat bij ons een reorganisatie op stapel. Door de kerntalentenanalyse weet ik nu in welke richting ik moet zoeken als ik voor een nieuwe functie ga. Willemijn heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jouw vragen zijn. Ook is zij bekend in gemeenteland en dat is heel fijn. Ik heb al verschillende collega’s geadviseerd een kerntalentenanalyse bij Willemijn te doen.”

 

Monique Luijnenburg

Omgevingsmanager

Werkorganisatie Duivenvoorde (Gemeente Voorschoten en Wassenaar)

Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

“Het is bijzonder om te ontdekken dat het beeld dat je van jezelf hebt qua talenten gedeeltelijk een misvatting kan zijn. Sommige sterke kerntalenten kwamen voor mij als een verrassing, maar bij nader inzien werd het juist heel verklaarbaar.

 

Ik weet nu waar mijn potentieel ligt en wat mijn energiebronnen en energievreters zijn. Met de kerntalentenanalyse kan ik richting geven aan mijn carrière en mijn privéleven. Ook kan ik datgene gaan doen en laten waardoor een goede energiebalans ontstaat.

 

Mijn zelfvertrouwen is hierdoor gegroeid en ik voel mij gesterkt in het zetten van stappen. Zonder kerntalentenanalyse had ik waarschijnlijk minder energie en voldoening uit het hele leven kunnen halen.”

 

Laura (34)

Een kerntalentenanalyse is een kortlopend traject dat nieuw zelfinzicht geeft op basis van wat jij als kind graag deed.

 

Het doel van de kerntalentenanalyse is dat jij de zelfkennis krijgt die je nodig hebt om je loopbaan en leven zo vorm te geven dat je er plezier, energie en voldoening uit haalt.

 

Je krijgt inzicht in je karakter, potentieel, talenten, intrinsieke motivatie, behoeftes, energiegevers en energievreters. Ook geef ik je tips en tools om deze kennis toe te passen, bijvoorbeeld bij het vinden van werk dat bij je past of het op peil houden van je energiebalans.

 

Een kerntalentenanalyse bij IntoTalent bestaat uit de volgende onderdelen:

Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed. Dat is de basis van de analyse.

 

Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over jouw kerntalentenprofiel. Voor extra context volgt een interview over je levensloop. Tot slot bespreken we de vragen die voor jou aanleiding waren om bij mij te komen voor een kerntalentenanalyse.

 

Je ontvangt een helder verslag van het tweede analysegesprek aangevuld met extra informatie en concrete aanbevelingen.

 

De analyse biedt nieuwe inzichten en antwoorden, maar roept soms ook nieuwe vragen op. Die bespreken we tijdens het nagesprek.

 

De keuze is aan jou of je de gesprekken voor je kerntalentenanalyse online of face-to-face wilt voeren.

Kerntalentenanalyse

Intakegesprek

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:
Kindertijd

Analysegesprek 2:
Kerntalentenprofiel
Levensloop
Adviesvraag

Uitgebreid verslag

Nagesprek

€ 950*

*Prijs exclusief 21% btw

Linda Gommans cropped.jpg

“Na een bore-out en burn-out bood mijn werkgever me een kerntalentenanalyse aan. Ik twijfelde want ik was er meteen na de burn-out nog niet aan toe. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan.

 

Door de analyse besef ik dat ik jarenlang mijn sterke kerntalenten heb verwaarloosd door de lat te hoog te leggen bij juist mijn kleine kerntalenten. Zonder de kerntalentenanalyse was ik waarschijnlijk in datzelfde rondje blijven draaien. Nu ik mijn kerntalenten ken, zoek ik de activiteiten binnen mijn sterke kerntalenten veel meer op.

Doe een kerntalentenanalyse, zie het als een cadeautje voor jezelf! Je weet niet half hoe fijn het is om jezelf beter te leren kennen.”

 

Linda Gommans

Stafmedewerker Projectbureau

Gemeente Leiden

Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

“Zonder de kerntalentenanalyse was ik blijven hangen in mijn oude manier van werken en zijn. Als ik iets moest doen wat niet bij me past, was ik gewend te denken ‘kiezen op elkaar, niets laten merken en je eroverheen zetten’, terwijl je weet dat je dan dagen in de zenuwen zit en slecht slaapt. Nu vind ik het makkelijker om hardop uit te spreken dat ik bepaalde dingen liever niet doe, want uit de kerntalentenanalyse is naar voren gekomen dat het klopt wat ik voel.

 

Ik zou zeker aanraden een kerntalentenanalyse te gaan doen. Het geeft heel goed inzicht in jezelf. Ik vind het jammer dat het nu pas op mijn pad is gekomen. Ik had in veel gevallen andere of betere beslissingen kunnen nemen, zowel in werk als privé.”

 

Eileen Wolse

Medewerker Verkiezingen

Gemeente Leiden

Zet direct jouw eerste stap naar een leven dat bij jou past en vraag een gratis kennismakingsgesprek met mij aan!

bottom of page