top of page
Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent-bedrijfsfotografie-HR-30.jpg

Een kerntalentenanalyse bij IntoTalent is meer dan een kerntalentenanalyse alleen...

 

Een kerntalentenanalyse geeft je nieuw zelfinzicht op basis van wat jij als kind graag deed. Dat nieuwe zelfinzicht doet direct al iets met je. Maar de állergrootste meerwaarde ervan ervaar je als je de inzichten gaat toepassen in je dagelijks leven. Daar besteden we dan ook uitgebreid aandacht aan.

 

En dat maakt een kerntalentenanalyse bij IntoTalent meer dan een kerntalentenanalyse alleen. Je krijgt er namelijk ook een werkenergieanalyse® bij én je stelt met mijn hulp jouw persoonlijke plan op om de nieuwe inzichten te implementeren.

 

Zodat jij écht vol energie gaat werken en leven vanuit je kerntalenten!

Linda-van-Kooperen-Fotografie-IntoTalent

Ooit had ik zelf ook het gevoel niet meer op mijn plek te zitten op mijn werk. Ik werkte bij een gemeente, eerst nog met plezier, maar na verloop van tijd voelde ik steeds minder passie, werd daar onzeker van en voelde me vaak moe.

 

Toen las ik over kerntalentenanalyse. Inzicht krijgen in je talenten en energiegevers op basis van wat je als kind graag deed. Dat wilde ik ook!

 

Mijn kerntalentenanalyse was voor mij een keerpunt en gaf mij enorm veel zelfinzicht. Hierdoor voelde ik me zekerder over wat ik in huis had. Ook ging ik milder naar mezelf kijken, omdat ik beter begreep hoe ik in elkaar zat.

 

Door de inzichten uit mijn eigen kerntalentenanalyse te gaan toepassen in mijn dagelijks leven, heb ik een langgekoesterde droom waargemaakt: een bedrijf runnen waarmee ik anderen help ook te gaan werken en leven vanuit hun kracht.

Wat hebben anderen aan hun kerntalentenanalyse gehad?

'Ik was vaak moe na een werkdag en kon zelf niet bedenken waardoor dat kwam. De kerntalentenanalyse heeft de zere plek aangewezen en handvatten gegeven om het aan te pakken. Ook gaf het me meer inzicht in wat mij gelukkig maakt. Als jij ook niet langer wilt doorgaan in een situatie die je meer energie kost dan oplevert, doe dan een kerntalentenanalyse!'


Demi Oostdam, Beleidsmedewerker, Gemeente Leiden

Demi Oostdam.jpg

'De kerntalentenanalyse is een fijn en kort traject, gebaseerd op wat jij deed in je jeugd. Geloof het of niet, het klopt en het is zo waardevol, het levert je in korte tijd zoveel inzichten op om mee verder te gaan! Het gaf mij direct helderheid, focus en rust. En bevestigde dingen die ik stiekem wel wist, maar waar ik eerder niet voor durfde te kiezen. Nu wel!'

Rosemarijn de Jong, voormalig Adviseur Mobiliteit, Gemeente Rotterdam

Logo Rotterdam transparant_edited.png
Rosemarijn de Jong7.jpg

Vermoed jij dat er ander werk is dat beter bij je past? Dat er meer in jou zit? Dat je meer energie en voldoening uit het leven zou kunnen halen?

 

Dan is het tijd om jezelf beter te leren kennen, zodat je handvatten hebt voor het vinden van werk dat bij je past, het op peil houden van je energiebalans of zelfs het realiseren van je droom.

 

Want ga eens na… met plezier aan het werk, meer energie, milder naar jezelf kijken, meer vertrouwen hebben in je eigen kunnen en vanuit jouw unieke kracht een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om je heen… hoe fijn zou dat zijn?

 

Een kerntalentenanalyse bij IntoTalent is compleet, concreet en praktisch toepasbaar, zodat je er écht de vruchten van kunt plukken. Het is een kortlopend traject, dat bestaat uit de volgende onderdelen:

Uit de online vragenlijst en het eerste analysegesprek blijkt wat jij als kind wel of niet graag deed. Dat is de basis van de analyse.

 

Bij het tweede analysegesprek krijg je uitleg over jouw kerntalenten. Voor extra context volgt een interview over je levensloop. In het verslag kun je alles nog eens nalezen. Dit verslag is levenslang bruikbaar.

 

De vragenlijst en het rapport van de werkenergieanalyse® maken het beeld nóg completer door in te zoomen op de energie- en stressbronnen van je huidige functie.

 

In het implementatiegesprek komt alles samen. Hoe ga jij met de nieuwe inzichten een leven creëren vol energie, voldoening en plezier? Met mijn hulp maak je daar een plan voor.

 

Enige tijd later bellen we nog even om te bespreken hoe het gaat.

 

De keuze is aan jou of je de analysegesprekken en het implementatiegesprek online of face to face wilt voeren.

Kerntalentenanalyse

 

Online vragenlijst

Analysegesprek 1:
Kindertijd

Analysegesprek 2:
Kerntalenten
Levensloop

Uitgebreid verslag

Werkenergieanalyse®:
Vragenlijst & rapport

 

Implementatiegesprek:

Toepassing in het dagelijks leven


Nagesprek

€ 1.490,-*

*Prijs exclusief 21% btw

'De kerntalentenanalyse heeft het zonnetje laten schijnen op mijn werk! Na twee burn-outs wilde ik weten waarom ik steeds vastliep. De uitkomst van de analyse verraste mij. Ik zie nu weer mogelijkheden in mijn carrière en heb in mijn jaargesprek aangegeven in welke richting ik wil groeien. Doen, een kerntalentenanalyse! Je gaat jezelf beter begrijpen en het schept zóveel duidelijkheid en rust in je werk en privéleven.'

Nathalie Antriti, Stafmedewerker Projectbureau, Gemeente Leiden

Nathalie Antriti_edited.jpg

'De analyse bevestigde mijn onderbuikgevoel, maar legde ook verrassende resultaten bloot. Het mooiste is dat je het verslag de rest van je leven kunt gebruiken. Wacht je op het juiste moment of vind je het lastig om met je leidinggevende te bespreken dat je dit wilt doen? Mijn advies: gewoon nu doen! Want hoe vaak kom je een kort traject tegen dat jou helpt levenslang plezier te houden in wat je dagelijks doet?'

Tamara Stroo Cloeck, Beleidsondersteuner, Gemeente Leiderdorp

Logo Leiderdorp.png
Tamara Stroo Cloeck cropped.jpg

Zet direct jouw eerste stap naar een leven dat bij jou past en vraag een gratis kennismakingsgesprek met mij aan!

bottom of page