top of page

Workshop KernTalenten
voor gemeenteambtenaren (online)

Aanmelden

Je aanmelding is binnen! Je ontvangt binnen 2 dagen een e-mail met een link die jou toegang geeft tot de online workshop op de gekozen datum.

Mag ik je vertellen over het ontstaan van deze workshop?

Het geven van workshops is voor mij een fijne afwisseling met het uitvoeren van KernTalentenanalyses. Ik geniet ervan voor een groep te staan, mijn kennis van de KernTalentenmethode te delen, vragen te beantwoorden en mensen enthousiast te zien worden.

 

Vaak word ik door organisaties gevraagd om mijn workshop voor hun medewerkers te geven. Toen deze workshops vanwege de coronamaatregelen niet konden doorgaan, ben ik ze online gaan geven. Dat beviel zo goed, dat ik de online workshops erin houd! Gratis en toegankelijk voor medewerkers van alle gemeenten!

Ik noem het bewust een 'online workshop' en geen webinar. Het moet een workshop blijven, een interactief gebeuren. De groepen houd ik daarom klein en ik zorg voor voldoende interactie, zodat je uit deze workshop kunt halen wat jij wilt weten.

Hopelijk tot ziens bij de workshop!

Willemijn Simpson

Willemijn Simpson.png

Workshop KernTalenten

Deelname is gratis!


Online via Microsoft Teams

Na aanmelding ontvang je per e-mail een link die jou toegang geeft tot de workshop op de door jou gekozen datum.


Duur: 1 uur en 45 minuten

Zie het aanmeldingsformulier voor de data en tijden.

Workshop KernTalenten

Wat deed jij het allerliefste als kind? Dat zegt iets over je huidige karakter, talenten en drijfveren. Een KernTalentenanalyse legt de link tussen kinderactiviteiten en de volwassen persoon, en is daarmee uniek onder de persoonlijkheidstesten.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop maak je kennis met de KernTalentenmethode, haar originele werkwijze en uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Met een oefening verken je enkele van je eigen KernTalenten, waarbij je een kijkje krijgt in de geheime keuken van een KernTalentenanalist!
 

Wat gaan we niet doen?

De workshop laat je proeven aan een paar van je KernTalenten, maar brengt niet al je KernTalenten in kaart. Dat kan echt alleen tijdens een KernTalentenanalyse.

​Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar KernTalenten, de methode en de toepassingen. Ben je leidinggevende of HR-medewerker en ben je benieuwd hoe KernTalentenanalyses in jouw team of organisatie ingezet kunnen worden, meld je dan ook zeker aan voor deze workshop. Of als je je afvraagt of een KernTalentenanalyse misschien iets voor jou is.

Beoordelingen van eerdere deelnemers

‘Leuke afwisselende workshop, waarmee je een goede indruk krijgt van de methode’

‘Heel interessant en erg goed uitgelegd/gepresenteerd’

‘Het zet je weer even dicht bij jezelf: waarom doe ik nu dit werk?’

‘Enthousiaste leidster en goed inzicht gekregen in wat KernTalenten zijn’

bottom of page